24 uur durf jij de uitdaging aan?

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de 24uur van de Discoveryrun.

discoveryrun IDEALInformatie

Hieronder vind je informatie over de 24uur Discoveryrun.

 

1e Prijs: team 8   Coronel arrangement met het hele team.

2e prijs: team 2   Uit eten met hele team.

3e prijs team 70   Naar de film met hele team.

 

De 24uur nonstop DISCOVERY RUN in het kort: een niet te beschrijven gevoel van vrijheid, avontuur en kameraadschap. 
Ik weet genoeg, ik doe mee !

Meer info...

Dit is een ervaring die je niet wil missen, 24 uur non-stop  met jouw team de vetste route rijden door Europa, waarbij elk teamlid zijn steentje bij draagt met stuurmanskunst, navigatie, vindingrijkheid en teamspirit. 

 

Ok dit moet je dus alvast noteren in je agenda, vrienden bellen !!  Wanneer is dit?  Op vrijdag 16 juni 2017 om 19:00u. start de eerste DISCOVERY RUN '24uur'.  Het is een 24uur non-stop Europese roadtrip voor iedereen.
Je kan gewoon met jouw auto mee doen, ongeacht leeftijd/waarde. Stel met vrienden/familie/collega's/etc.. een team(2 t/m 4 pers.) samen, kies jullie favoriete auto en jullie avontuur kan beginnen.

 

 

Bij de start krijgen elk team een boekwerk(dus niets invoeren in de navigatie, maar oldskool samenwerken in de auto!) met de route en opdrachten. De start is een echte 'LeMans start' en dan is jouw team 24 uur lang onafgebroken onderweg. Met een start bij daglicht zal je na een paar uur rijden snel geconfronteerd worden met het invallen van de schemer en daarmee jullie eerste uitdaging, namelijk het rijden en navigeren in het donker. Vanaf het begin van de route komt het er direct op aan hoe goed jullie op elkaar ingespeeld zijn. Elk teamlid zal om de beurt rijden, navigeren en rusten. Verplichte wissel elke 6 uur!  Hiervoor moet elk team op voorhand een rijschema overleggen.

NB. Voor de twee persoons teams zal de rit 6 uur eerder starten, om 12:00u smiddags.  Zij hebben een rustperiode van 24:00 tot 06:00, om vervolgens het schema van de andere teams weer op te pakken en gezamelijk te eindigen.

Onderweg is er regelmatig contact met de organisatie voor het doorgeven van de 10 checkpoints en de driverswitch; beide worden live op onze website bijgehouden voor de thuisblijvers/volgers. De 10 checkpoints zijn het bewijs dat je de rit goed hebt gereden.  Gaat jouw team voor de prijzen, dan heb je naast alle 10 checkpoints ook nog 5 opdrachten.  Alle hulp is toegestaan, dus zet ook de thuisblijvers/volgers in !!

Degene die alle checkpoints heeft en ook de oprdachten het beste heeft volbracht krijgt een belevenis bij Tim Coronel !

 

Na afloop van de rit is er een welverdiend feest op de finishlocatie, een camping ergens in Europa. We hebben al een plek voor je gereserveerd op de camping, dus tentje opzetten (of huren) en klaar ben je voor de nacht. 
Wil je een Tent huren?  Wij bieden tenten aan inclusief luchtbedden.  In de twee en drie persoons tenten zitten respectievelijk twee en drie luchtbedden. Dus je hoeft alleen maar een slaapzak mee te nemen.

Handig om te weten: De finish is op een schappelijke afstand van Nederland, zodat je gewoon zondagavond weer thuis kunt zijn. 

Ik weet genoeg, ik doe mee !

 

Wedstrijd
Het is al een vet avontuur, dan hebben we ook nog eens bedacht om jullie op te zadelen met een extra uitdaging, namelijk een 5-tal opdrachten(vrijwillig hoor!).
En dan zijn we natuurlijk wel zo dat we dat belonen met wat leuke prijzen:
1e prijs - kart arrangement incl hapje eten/drinken bij CORONEL Karting in Huizen.  
2e prijs - diner bon voor elk teamlid
3e prijs - bioscoopbon voor elk teamlid 

 

Promovideo
We hebben ook een vette Promotie video met Tim Coronel :-)

 

Verzekering
Hoe zit het met de verzekering?  Dat is per verzekeraar verschillend. Mocht je twijfelen of jouw verzekeraar de deelname aan deze rit dekt, dan gewoon even kortsluiten met deze verzekeraar.  Je kan meegeven dat het absoluut geen snelheids race is, er geen prestaties worden vereist tav de auto. Het is een orientatierit(cq toertocht/ puzzelrit).  Om deel te kunnen nemen tekent ook elke deelnemer dat hij zich aan de geldende verkeersregels houd. Mocht de verzekeraar toch moeilijk doen, dan kunnen we Univé  aan bevelen, die verzekeren(evt ook pechhulp) wel.

 

Eisen auto
Gewoon jouw favoriete auto meenemen :-)
We gaan er wel vanuit dat jullie voertuig voldoet aan de eisen van de RDW en een geldige apk heeft.

  
Pech
Dan is het hopen dat het snel te verhelpen is, want anders mis je het avontuur.  Mocht je toch onderweg pech krijgen en er komen nog wat deelnemers voorbij, dan is er voor de overige deelnemers de morele verplichting om te stoppen en jullie te helpen. Wordt je al geholpen, dan kan de rest doorrijden. Ervaring leert dat als je van te voren de auto goed controleert of laat controleren er al veel pech onderweg voorkomen kan worden.

 

Pakket:
Het  basispakket [90 euro pp] is een deelname van 3 personen met auto.
Daar zit bij:
- startbewijs voor 3 personen en auto.
- route & begeleiding
- rallyschildjes (1 per deelnemer)
- 24uur 2017 sticker (1 per deelnemer)
- avondeten op de finishlocatie
- Feest op de finishlocatie (1e biertje/wijntje/frisje krijg je van ons)
- Plekje voor jullie tent gereserveerd.
- Door ons af te dragen gelden aan GGTO.

           

  Dit kan aangevuld worden met :

   - 1 extra teamlid. [40 euro voor een extra persoon]
   - Huur tent ( incl 1 luchtbed pp.) Op de finishcamping.  [20 euro pp]
   - Eten; avondeten voorafgaand aan de start.     [20 euro pp]

   NB.  Pakket samenstellen kan bij inschrijving, maar het is ook mogelijk om het startbewijs na inschrijving aan te vullen.

 

Voorwaarden:
Ook een avontuur als dit kent regels als het gaat om de goede orde en veiligheid van de deelnemers. Als je je inschrijft wordt je gevraagd die te accepteren omdat je anders niet kunt meedoen. Lees deze goed door. 

Ik weet genoeg, ik doe mee !

 

PARTY

Na afloop van jullie '24uur' is er een vet FEEST met alle deelnemers op de finish locatie om de "24uur DISCOVERY RUN" goed af te sluiten.

 

GOEDE DOELEN

Wil je deelnemen aan de run en tevens een goed doel nastreven, dan ben je vrij om met jouw deelname zoveel mogelijk sponsoren te verwerven die jouw avontuur en/of jouw goede doel financieren.  In dit kader is er al een deelnemersinitiatief, 24 uur voor MS.

Tot slot

Na eerdere succesvolle meerdaagse edities, gaan we nu geschiedenis schrijven met de allereerste Europese '24uur' editie van de "DISCOVERY RUN" en jij kan daar bij zijn.  Een avontuur voor iedereen, een tocht om nooit te vergeten. 

 

DISCOVERY RUN wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ben je nu te laat voor de 24uur editie, maar wil je toch graag mee met de DISCOVERY RUN?  Dan is er ook de  zomer editie van de DISCOVERY RUN.

 

 

 

Avonturiers, inschrijven kan hier, dit is jouw 24uur  !

 

 

       -  DISCOVERY RUN wordt georganiseerd door Marco Bouwmeester & Erik Doldersum -

European Car Adventures
Joh.Poststraat 11
7918AA Nieuwlande
Tel. 06-13584532
www.discoveryrun.nl
info@discoveryrun.nl
        Bank NL64 INGB 0006 115591          
BTW-nr  NL853127657B01
KvK-nr  58657029            

           Wij zijn aangesloten bij:                                       

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw  reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per  boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.    

Route

De exacte route blijft nog geheim, maar toch alvast een klein beetje informatie.

Start is in Ommen, de route gaat door Nederland op weg naar ergens in Europa ....  Met een finish in de Belgische Ardennen.

24uur onafgebroken op weg, super unieke belevenis.  Tja, verder verklappen we de route niet.

Wel willen we vertellen dat het een onwijs leuke 24 uurs trip gaat worden en dat je gewoon zondagavond weer thuis kunt zijn.

route

24uur agenda

Noteer alvast onderstaande datums in je agenda.

16-juni-2017

In het begin van de zomer van 2017 is er de Start van de eerste 24uur discoveryrun. Ook deze keer weer bij Hotel Restaurant Wildthout in Ommen. Start om 19:00 u.

17-juni-2017

24 uur na het het begin van de 24uur van 2017 is er de finish op locatie ergens in de Belgische Ardennen. Een nieuw fenomeen is geboren en jij was er onderdeel van.

Foto's

Hier staan een aantal foto's van de afgelopen zomer edities.

Nieuws

Hier staan de nieuwtjes met betrekking tot de 24uur.


26 maart 2017
Klassiekerbeurs Drachten
Van vrijdag 24 t/m zondag 26 maart waren we op de klassiekerbeurs in Drachten. Mooie beurs met veel autoliefhebbers. Promotie van de 24uur is nu echt goed van start.


27 nov. 2016
Coronel karting
De winnaars van de 24uur Discoveryrun 2017 krijgen een geheel verzorgd dagje uit bij Coronel karting in Huizen.


25 nov. 2016
Van idee tot super vette 24uurs roadtrip
Hoe dingen ontstaan... Al jaren zetten we roadtrips uit, wat vaak resulteert in intensieve en lange dagen en daarbij belanden we regelmatig in het donker op locatie, wat ons elke keer weer spectaculaire en avontuurlijke ritten oplevert. Dat uitzetten van de routes levert ons elke keer een leuk verhaal op voor onze deelnemers, dus het idee maar eens voorgehouden aan onze vaste deelnemers om een 24 uurs rit te organiseren. Zo is een 24 uurs run geboren.


Meer nieuws .....

teams

Dit zijn de teams voor de komende editie: Inloggen

 2     WiBoWebsite: nvt
Teamleden: ErikAngeliqueSjoerdIngrid

 8    The Return of the Am8ulanceWebsite: www.am8ulance.nl
Teamleden: MarcelPatriciaRichard

 11     Wildervank TeamWebsite: nvt
Teamleden: DubbelluchtSlibbeBroampie

 13     Je moederWebsite: nvt
Teamleden: FreekMeusStef

 17     Nuts and baldWebsite: nvt
Teamleden: nuts 1baldnuts 2nuts 3

 18     BullitproofWebsite: nvt
Teamleden: Grote smurfKnutsel smurfSmurfin

 19     Caiprinhas Website: nvt
Teamleden: EllenAnnabel Femke

 21     Black JagWebsite: nvt
Teamleden: AceAce2Ace3Ace4

 33     Scuderia AmiciWebsite: nvt
Teamleden: DonnieRonnieEssieGabernator

 41     El CorpulenteWebsite: nvt
Teamleden: JeroenRickArjan

 44     DAF Team MaxetWebsite: nvt
Teamleden: FKSKGG

 46    Salva MeaWebsite: nvt
Teamleden: AdamRichardMichel

 50    Team M en MWebsite: nvt
Teamleden: BoerBoerin

 51    SmithysWebsite: nvt
Teamleden: SmithysSmithys

 60     Team 60 On TourWebsite: nvt
Teamleden: KarelMartinStevenSteef

 66     Daf team meijelWebsite: nvt
Teamleden: MechanicSjuurkes SjierReijnduhrs

 69     LOST BOYSWebsite: nvt
Teamleden: HarryTjadoMarijn

 70     RattenplanWebsite: nvt
Teamleden: B2Handige HarryVlugge Japie

 71     De DALTONSWebsite: nvt
Teamleden: PlumberMotormuisDhirty HarryYpie

 72    Dat hoor je zoWebsite: Dat hoor je zo!
Teamleden: MvLDKNCVH

 73    Je verwacht het niet twee punt nulWebsite: nvt
Teamleden: Daantje met zijn BanaantjeInge met die dikke DingenEmiel met zijn dikke PielBeppie met haar grote Kleppie

 77     Autobedrijf van der Zweerde on The Road Website: www.autobedrijfvanderzweerde.nl
Teamleden: BertDeniseRuurdLotte

 90     Andries van der VeenWebsite: nvt
Teamleden: AndriesTessSietseEva

 91     tetterdetetWebsite: nvt
Teamleden: mjp

 100     S M SWebsite: nvt
Teamleden: stefan hstefan b marcel

Top