24 uur durf jij de uitdaging aan?

Inschrijven

Meedoen met een 2 persoons team?
Informeer naar de mogelijkheden

Stuur een mail aan Info@discoveryrun.nl


Informatie

Hieronder vind je informatie over de 24uur Discoveryrun.

Wat is dit voor iets?
De 24uur DISCOVERY RUN in het kort: een niet te beschrijven gevoel van vrijheid, avontuur en kameraadschap.  Een non stop 24 uurs roadtrip door Europa, bestemming onbekend ! Een stoer avontuur om niet te missen!
Ik weet genoeg, ik doe mee !

 

Meer info...

Ok dit moet je dus alvast noteren in je agenda, vrienden bellen !!  Wanneer is dit?  Op vrijdag 29 juni 2018 om 19:00u. start de 2e editie van de DISCOVERY RUN '24uur' vanuit Ommen(ov).  Het is een legendarische 24uur Europese roadtrip voor iedereen.
Je kan gewoon met jouw auto mee doen, ongeacht leeftijd/waarde. Stel met vrienden/familie/collega's/etc.. een team(2 of 3 pers.) samen, kies jullie favoriete auto en jullie avontuur kan beginnen.

 

 

Bij de start krijgt elk team een routeboek(dus niets invoeren in de navigatie, maar oldskool samenwerken in de auto!) met de route en opdrachten. De start is een echte 'LeMans start' en dan is jouw team 24 uur lang onafgebroken onderweg. Met een start bij daglicht zal je na een paar uur rijden snel geconfronteerd worden met het invallen van de schemer en daarmee jullie eerste uitdaging, namelijk het rijden en navigeren in het donker. Vanaf het begin van de route komt het er direct op aan hoe goed jullie op elkaar ingespeeld zijn. Elk teamlid zal om de beurt rijden, navigeren en rusten. Verplichte wissel elke 6 uur!  Hiervoor moet elk team op voorhand een rijschema overleggen.

NB. Voor de 2 persoons teams zal de rit 6 uur eerder starten, om 13:00u smiddags.  Zij hebben een rustperiode van 24:00 tot 06:00, om dan 's ochtends het schema van de andere teams weer op te pakken en gezamelijk te eindigen. 

 

Onderweg is er regelmatig contact met de organisatie voor het doorgeven van de 10 checkpoints en de driverswitches; beide worden live op onze website bijgehouden voor de thuisblijvers/volgers. De 10 checkpoints zijn het bewijs dat je de rit goed hebt gereden.  Gaat jouw team voor de prijzen, dan heb je naast alle 10 checkpoints ook nog 5 opdrachten.  Alle hulp is toegestaan, dus zet ook de thuisblijvers/volgers in !!

Degene die alle checkpoints heeft en ook de opdrachten het beste heeft volbracht krijgt een belevenis bij Tim Coronel !

 

Waar is de Finish en wat is daar te doen?

Na afloop van de rit staat er eten voor jullie klaar en is er een welverdiend feest op de finishlocatie, een camping ergens in Europa. We hebben al een plekjevoor jullie geboekt en klaar ben je dus voor de nacht. De volgende ochtend krijg je nog een ontbijt voordat je weer richting huis gaat.

NB. Handig om te weten: De finish is op een schappelijke afstand van Nederland, zodat je gewoon zondagavond weer thuis kunt zijn. 

Ik weet genoeg, ik doe mee !

Meedoen met 2 personen?

Kan ook, dus wil je meedoen met een 2 persoons team, stuur dan een email naar info@discoveryrun.nl voor de mogelijkheden.

Inschrijven voor 2 persoons teams gaat als volgt: schrijf je hierboven in, vul bij teamlid 3 hetzelfde in als bij teamlid 2, alles ingevuld? klik dan op de groene button en verlaat de volgende pagina(ideal) zonder te betalen. Maak nu de 180 euro over op NL64 INGB 0006 115591 onder vermelding van 24uur_team(jullie teamnr). ZOdra de betaling binnen is, zetten we de inschrijving door en ontvangen jullie een bevestiging in de mail.

Is er ook sprake van een wedstrijd?
Het is al een vet avontuur, dan hebben we ook nog eens bedacht om jullie op te zadelen met een extra uitdaging, namelijk een 5-tal opdrachten(vrijwillig hoor!).
En dan zijn we natuurlijk wel zo, dat we dat belonen met wat leuke prijzen:
1e prijs - kart arrangement incl hapje eten/drinken bij CORONEL Karting in Huizen.  
2e prijs - diner bon voor elk teamlid
3e prijs - bioscoopbon voor elk teamlid 

 

Hebben jullie ook een vette Promovideo?
Leuk dat je daar aan denkt :-)   We hebben natuurlijk een vette Promotie video met Tim Coronel :-)

 

 

Hoe zit het met de verzekering?
Dat is per verzekeraar verschillend. Mocht je twijfelen of jouw verzekeraar de deelname aan deze rit dekt, dan gewoon even kortsluiten met deze verzekeraar.  Je kan meegeven dat het absoluut geen snelheids race is, er geen prestaties worden vereist tav de auto. Het is een orientatierit(cq toertocht/ puzzelrit).  Om deel te kunnen nemen tekent ook elke deelnemer dat hij zich aan de geldende verkeersregels houd. Mocht de verzekeraar toch moeilijk doen, dan kunnen we Univé  aan bevelen, die verzekeren(evt ook pechhulp) wel.

 

Zijn er eisen aan de auto?
Gewoon jouw favoriete auto meenemen :-)
We gaan er wel vanuit dat jullie voertuig voldoet aan de eisen van de RDW en een geldige apk heeft.

  
Wat dan als we pech krijgen met onze auto?
Dan is het hopen dat het snel te verhelpen is, want anders mis je het avontuur.  Mocht je toch onderweg pech krijgen en er komen nog wat deelnemers voorbij, dan is er voor de overige deelnemers de morele verplichting om te stoppen en jullie te helpen. Wordt je al geholpen, dan kan de rest doorrijden. Ervaring leert dat als je van te voren de auto goed controleert of laat controleren er al veel pech onderweg voorkomen kan worden.

 

Ok, wat kost het en wat krijg ik daarvoor?

Het  basispakket kost 90 euro pp. 
Daar zit bij:
- startbewijs voor de deelnemers en auto.
- route & 24uur begeleiding
- rallyschildjes (1 per deelnemer)
- 24uur 2018 autosticker (1 per deelnemer)
- avondeten op de finishlocatie
- Feest op de finishlocatie
- Plekje voor jullie op de camping geboekt
- Door ons af te dragen gelden aan GGTO.

           

  Dit kan aangevuld worden met :

   - Eten; avondeten voorafgaand aan de start.     [20 euro pp]

   - Tenthuur ( incl luchtbed) voor elk teamlid   [20 euro pp]

   NB.  Bijboeken kan bij inschrijving, maar het is ook mogelijk om het pakket na inschrijving aan te vullen.

 

Voorwaarden:
Ook een avontuur als dit kent regels als het gaat om de goede orde en veiligheid van de deelnemers. Als je je inschrijft wordt je gevraagd die te accepteren omdat je anders niet kunt meedoen. Lees deze goed door. 

Ik weet genoeg, ik doe mee !

 

PARTY

Na afloop van jullie '24uur' is er een vet FEEST met alle deelnemers op de finish locatie om de "24uur DISCOVERY RUN" goed af te sluiten.

 

GOEDE DOELEN

Wil je deelnemen aan de run en tevens een goed doel nastreven, dan ben je vrij om met jouw deelname zoveel mogelijk sponsoren te verwerven die jouw avontuur en/of jouw goede doel financieren. 

Tot slot

Na een eerdere succesvolle 24uur editie, gaan we nu geschiedenis schrijven met de 2eEuropese '24uur' editie van de "DISCOVERY RUN" en jij kan daar bij zijn.  Een avontuur voor iedereen, een tocht om nooit te vergeten. 

 

DISCOVERY RUN wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ben je nu te laat voor de 24uur editie, maar wil je toch graag mee met de DISCOVERY RUN?  Dan is er ook de  zomer editie van de DISCOVERY RUN.

 

 

 

Avonturiers, inschrijven kan hier, dit is jouw 24uur  !

 

 

       -  DISCOVERY RUN is een avontuur van  -

European Car Adventures
Joh.Poststraat 11
7918AA Nieuwlande
Tel. 06-13584532
www.discoveryrun.nl
info@discoveryrun.nl
        Bank NL64 INGB 0006 115591          
BTW-nr  NL853127657B01
KvK-nr  58657029            

           Wij zijn aangesloten bij:                                       

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw  reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per  boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.    

Route

De exacte route blijft nog geheim, maar toch alvast een klein beetje informatie.

Het wordt weer een vette route.... misschien verklappen we nog iets.

route

24uur agenda

Noteer alvast onderstaande datums in je agenda.

29-juni-2018

In het begin van de zomer van 2018 is er de Start van de eerste 24uur discoveryrun. Ook deze keer weer bij Hotel Restaurant Wildthout in Ommen. Start om 19:00 u.

30-juni-2018

24 uur na het het begin van de 24uur van 2018 is er de finish op locatie ergens in Europa. Een nieuw fenomeen is geboren en jij was er onderdeel van.

Foto's

Hier staan een aantal foto's van de afgelopen zomer edities.

Nieuws

Hier staan de nieuwtjes met betrekking tot de 24uur.


26 maart 2017
Klassiekerbeurs Drachten
Van vrijdag 24 t/m zondag 26 maart waren we op de klassiekerbeurs in Drachten. Mooie beurs met veel autoliefhebbers. Promotie van de 24uur is nu echt goed van start.


27 nov. 2016
Coronel karting
De winnaars van de 24uur Discoveryrun 2017 krijgen een geheel verzorgd dagje uit bij Coronel karting in Huizen.


25 nov. 2016
Van idee tot super vette 24uurs roadtrip
Hoe dingen ontstaan... Al jaren zetten we roadtrips uit, wat vaak resulteert in intensieve en lange dagen en daarbij belanden we regelmatig in het donker op locatie, wat ons elke keer weer spectaculaire en avontuurlijke ritten oplevert. Dat uitzetten van de routes levert ons elke keer een leuk verhaal op voor onze deelnemers, dus het idee maar eens voorgehouden aan onze vaste deelnemers om een 24 uurs rit te organiseren. Zo is een 24 uurs run geboren.


15 maart 2016
Vroegboek korting
Voor de vroegboekers, profiteer nu van € 30,- korting bij inschrijving vóór 15 april 2017. Betaal geen € 100,- maar € 90,- euro pp. Wil je je inschrijven, maar heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@discoveryrun.nl of 06-13584532


teams

Dit zijn de teams voor de komende editie: Inloggen

 1     Malle eppies Website: www.cuipersmederij.nl
Teamleden: Mark Bart

 2     Team WiBoWebsite: nvt
Teamleden: IngridSjoerdAngeliqueErik

 9     de AlfamannenWebsite: nvt
Teamleden: JeroenRichard

 11    Deurgoan!Website: nvt
Teamleden: HilbertJanThijs

 12     On TourWebsite: nvt
Teamleden: KarelSteven

 13     WasaabWebsite: wasaab
Teamleden: JanGerritJW

 17     de ander AlfaWebsite: nvt
Teamleden: WIetzeBob

 21     Black Jag Website: nvt
Teamleden: MatthijsReneRaymondCarl

 22     De LenniesWebsite: nvt
Teamleden: StoelKlein

 28     It A ploegjeWebsite: nvt
Teamleden: LucasHarmBroekje

 32     Team ATLASWebsite: Facebook Team ATLAS
Teamleden: BossieDonssRinus

 33     blue bullsWebsite: nvt
Teamleden: billyhempie

 35     PrutteldieselWebsite: nvt
Teamleden: BobbersMip MipMup Mup

 40     maar omdat het kanWebsite: nvt
Teamleden: de pilootTomTom Revolver Held

 42     Des ok mojWebsite: www.kanariepiet.com
Teamleden: Mr Mechanic SjierReijnduhrs

 43     Paddenstoel 43Website: NA
Teamleden: GerwinGabor

 44     DafTeamMaxetWebsite: nvt
Teamleden: StefanoGustavFrens

 48     Slagman BrothersWebsite: slagmanbrothers@facebook.com
Teamleden: SlagmanBrother81SlagmanBrother84SlagmanBrother87SlagmanDaddy

 50     Safari TrioWebsite: nvt
Teamleden: JeroenTwanJason light

Top