Inschrijven

Schrijf je hier in voor de winter editie van de Discoveryrun.

Deze inschrijving is gesloten! Meedoen met de volgende editie?
Stuur een mail aan Info@discoveryrun.nl

Informatie

Hieronder vind je informatie over de Discoveryrun wintereditie.

Komende wintereditie wordt vetter dan ooit !!

Een vette roadtrip naar het ruige en ongerepte Schotland.  Maak kennis met dit magnifieke en mystieuze noordelijke deel van  de United KIngdom.  Hieronder vind je informatie over het avontuur, een roadtrip,  waar je nog jarenlang sterke verhalen over zal vertellen :-)  Deelnemen aan de Discoveryrun wintereditie is niet alleen een hele vette roadtrip door Europa, het is het gevoel van vrijheid en avontuur, het vrij zijn van stress en zorgen, genietend van de prachtige winterse omgeving en dat met de mensen waar jij je prettig bij voelt.

 

Your browser does not support HTML5 video.

NB.  Voor jullie agenda...we gaan met de boot (DFDS) heen vrijdag 8 februari en terug vrijdag 15 februari

>> Inschrijven kan tot eind november 2018  <<

 

Deze wintereditie van de  Discoveryrun is een 6 daagse roadtrip via de meest landelijke routes helemaal bovenlangs in Schotland, waar snelheid geen rol speelt en plezier voorop staan.  Overdag genieten van deze vette roadtrip, 's avonds gezellig aan de (hotel)bar. .  

 

Zijn er eisen aan de auto?
Nee, we stellen geen eisen aan de auto, iedereen met een auto kan deelnemen, maar hoe ouder en/of gekker hoe beter :-).  
 

  

Vergeet die snelwegen, asfaltwegen en gebaande paden, deze rit is niet voor watjes !  Wil je dit avontuur mee maken, twijfel niet, direct inschrijven.  

   

 

Moet ik mijn auto pimpen?
Niets moet. Ben je één van de teams, dan kies je natuurlijk jouw auto, waarmee je dit avontuur gaat beleven. Je bent helemaal vrij om wat leuks van je auto te maken. Heb je een hele mooie / bijzondere / unieke  auto die je niet wilt verbouwen, schilderen, etc.. dan kan je ook al met onze auto stickerset uit de voeten.  Deze kan je er gewoon na afloop weer af halen!

  

Krijg ik nog extra informatie vooraf?
Voordat we van start gaan met de Discovery Run wintereditie, is er nog een informatiemiddag(Briefing), op 9 januari 2018. De Briefing is het evenement waar je ons kunt treffen, informatie kunt krijgen,  je auto kunt showen en je kennis kunt maken met de Discoveryrun en de andere teams. 

 

  

Je krijgt daar ook de officiele stickers en kunststof 'rally'schildjes voor op jullie auto!  Natuurlijk verklappen we niet de route, maar heb je praktische vragen, dan kan je die daar stellen, wij zijn er om jullie te woord te staan.

Hoe ziet zo'n discoveryrun eruit dan?
Op 8 februrai 2019 moet je je melden In Ijmuiden om de boot te pakken naar New Castle. We hebben al een hut voor jullie geboekt, met diner en ontbijt.

Goed uitgerust gaan we de volgende ochtend van start om aan onze eerste dag te beginnen, op weg naar het koude en onstuimige noorden,.
Eenmaal van start gegaan, ga je de mooiste routes rijden door Noord-Schotland, zes dagen lang slingerend door de mooiste omgevingen.

 

Overnachtingen voor alle dagen, zijn door ons geregeld. Diners en ontbijt ook :-)  Dat betekent dat je je nergens druk over hoeft te maken en lekker kunt genieten van de routes, lekker eten en heerlijk slapen. 

 

Jullie zijn vrij om elke avond zelf in te vullen, wil je Schotland verkennen, of wil je genieten van de locale brewery, gewoon doen. Op de laatse avonds gaan we met de hele groep de stap, voor de mensen die het leuk vinden gaan we het nachtleven van Schotland.

 

 

 
Hoe lang duurt nou zo'n dag rijden?  
Dat hangt er een beetje af hoe je die dag wil rijden, wij hebben de route zo gemaakt dat je met lunchmoment er zo'n 7 tot 8 uur over doet. Gewoon lekker genieten van de winterse omgeving; dus de sneeuwkettingen mee en dan vooral veilig op weg naar de finishlocaties. Huh Schotland en sneeuwkettingen?  Jazeker, in Schotland hebben ze zelf ski oorden, dus sneeuw kan hier flink vallen.
Om de dagen gezellig met de groep af te sluiten is elke avond  een gezellig samenzijn van de teams bij het diner en later in de hotelbar. 

 

Wat als ik pech onderweg heb?
Mocht je onderweg pech krijgen, dan is er voor de overige deelnemers de morele verplichting om te stoppen en jullie te helpen. Wordt je al geholpen, staat er al een auto bij, dan kan de rest doorrijden. Ervaring leert dat als je van te voren de auto goed controleert of laat controleren er al veel pech onderweg voorkomen kan worden. 

 

Wat kost het en wat krijg ik daarvoor?

Het  pakket [2000euro] is een deelname van 2 personen met auto.
Je krijgt hiervoor:

    - routes, stickerset, rallyschildjes, reisbegeleiding en gezelligheid van het Discoveryrun team :-)
   - 6 dagen huur 2 persoonshotel kamer.*1
   - 8 dagen diner & ontbijt (zowel boot als hotels)
   - boot retour Ijmuiden - New Castle inclusief hut (lekker uitgerust overkomen in Schotland)
   - per persoon een lekker warme "Discoveyrun Legends of Scotland" hoodie
   - Laatste avond met z'n allen op stap *2

*1 = incl. toerist.belasting.
*2 = vrijwillige actie en excl. drank

Dat is dus 1000 euro pp. voor een all-in roadtrip naar en door Scotland.
 

 

 

 

GOEDE DOELEN

Wil je deelnemen aan de run en tevens een goed doel nastreven, dan ben je vrij om met jouw deelname zoveel mogelijk sponsoren te verwerven die jouw avontuur en/of jouw goede doel financieren.

 

 

Tot slot

DIt is onze derde winter editie, deze editie maakt jullie de "Discoveryrun Legends of Scotland". 

Na een eerdere succesvolle editie, gaan we nu geschiedenis schrijven met deze tweede wintereditie van de "Discovery Run" en jij kan daar bij zijn. Een winters avontuur voor iedereen, een tocht om nooit te vergeten. 

 

Discovery run wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ben je nu te laat voor de wintereditie, maar wil je toch graag mee met de Discoveryrun?  Dan is er ook de 24uur editie van de Discoveryrun. Kijkje nemen, klik hier.

 

 

 

Schrijf je vlug in, inschrijven kan hier, dan ben jij één van de honderd exclusieve teams !

 

 

       -  discoveryrun wordt georganiseerd door Marco Bouwmeester & Bianca Bouwmeester -

European Car Adventures
Joh.Poststraat 11
7918AA Nieuwlande
Tel. 06-13584532
www.discoveryrun.nl
info@discoveryrun.nl
Bank NL64 INGB 0006 115591          
BTW-nr  NL853127657B01
KvK-nr  58657029            

Wij zijn aangesloten bij:                                       

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw  reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per  boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.    

Route

De exacte route blijft nog geheim, maar toch alvast een klein beetje informatie.

Op 9 februari 2019 kunnen jullie aan boord van de DFDS ferry naar New Castle.  Om uitgerust over te komen op 10 februari in New Castle.

Jullie gaan vervolgens in 6 dagen een roadtrip maken helemaal naar boven in Schotland, waarbij we Schotland op z'n best gaan ontdekken ....

 

Na afloop van de roadtrip rest ons nog een leuke boottrip vanuit New castle naar Ijmuiden om de week in stijl af te sluiten.

route

Wintereditie agenda

Noteer alvast onderstaande datums in je agenda.

9-feb.-2019

Op 9 februari 2019 is er de start van discoveryrun 2019 winter editie.
smiddags verzamelen in Ijmuiden.

10-feb.-2019

Van 10 tot 15 februari 2019 is er de roadtrip door Schotland

16-feb.-2019

Op 16 februari 2019 gaan we met z'n allen weer met de boot naar huis.

Foto's

Hier staan een aantal foto's van de afgelopen edities.

Nieuws

Hier staan de nieuwtjes met betrekking tot deze editie.


12 aug. 2019
Inschrijving voor de wintereditie
Inschrijving voor de wintereditie is geopened !


teams

Dit zijn de teams voor de komende editie: Inloggen

8 The Canon Bandits

Teamleden:
King Richie
Tamme Tammie


22 The Flying Dutchmen

Teamleden:
Sparrow
Barbossa
Website : nvt


24 Ice Queens

Teamleden:
Ice Queens
Ice Queens
Website : nvt


28 Winterproof

Teamleden:
Batstraal
Gert The Nerd
Website : nvt


46 The abbys

Teamleden:
Marco
Rob
Website : nvt


Top